Христос воскресе! Започва нов цикъл от живота на човеците. Пожелавам си да бъдем по-добри, приемащи, подкрепящи, изпълнени със светлина и движени от благоразположение! Да даваме любов, а не завист, да бъдем водени от приятелството и сърцето, а не от сложни сметки как би било добре за нас да се държим. Разполагаме с един живот и със свободния избор как да го изживеем – като негови автори или като пасивни наблюдатели. Можем да присъстващи тук и сега, даващи най-доброто от себе си или да предъвкваме миналото до несвяст и до пълно обезличаване на същността си.

eggs 2Желая ви любов и светлина, чисти помисли, леко сърце и вдъхновение! Нека има здраве, хармония и разбирателство в домовете ни и благодарност за тях в душите ни. Нека бъдем водени от Божията промисъл, насочвани от Ангелите и подкрепяни от цялата Вселена! Нека се сбъднат най-съкровените ни мечти и те да са в наша угода и в интерес на себеподобните ни. Нека интуицията да ни показва пътя към по-добрите версии на нас самите! Нека бъдем благословени да сме и да бъдем най-доброто, на което сме способни и това да ни дава удовлетворение и лекота! Да бъде!

Ако намирате статията за полезна, моля, споделете я, за да достигне до повече хора!
Можете да ми покажете подкрепата си като се присъедините към моята Facebook страница.

Ще се радвам да се запознаем лично на тернингите и групите, които водя или на индивидуална консултация
Желая ви сбъдвания!!!
Поздрави, Елена  

Author: Елена Димитрова-Ангелова

Елена Димитрова–Ангелова е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, хипнотерапевт от Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия, сертифициран практик по метода Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието. Завършила е обучение по Позитивна Психотерапия и е терапевт в развитие по метода EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) за справяне с травматични преживявания, тревожност, проблеми, свързани със себеоценката и други.