Индивидуални консултации

Не нужно „Нещо да ти има“, „Да си тотално зациклил“ или „Да живееш с чувството, че вече нищо няма смисъл“, за да се срещнеш с психолог. Да, в такива ситуации той ти е екстремно необходим, но подкрепата му е от полза за всеки отговорен за здравето и личното си добруване човек.
Индивидуалното психологическо консултиране е форма на партньорска работа между клиент и терапевт, в която уважението, вниманието, емпатичният подход и конфиденциалността са гарантирани за потърсилия помощта.

Сесията е съобразен с ресурсите на човека и неговите нужди, а подходът, който използвам е еклектичен, комбиниращ методи от коучинга, енергийната психология, хипнозата, Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите, първичната терапия, позитивната психотерапия и работа с тялото.

Вярвам, че всеки човек има естествени ресурси за справяне и активирането на собствения потенциал за самопомощ, е в основата на решаването на проблемите. Обръщането към себе си, опознаването, изчистването на блокажите, травмите и ограниченията помагат на човек да прекоси мочурището на симптомите, болките и неудовлетворението и да построи здравата основа за живота, който иска.

За мен психотерапията е общуване сърце в сърце и подхождам към процеса с приемане, автентичност и отговорност.

Според Хюман Дизайн мисията ми е да търся и намеря рая на земята и да водя другите към това да открият своя рай – т.е. да живеят щастливо, въпреки случващото се. Първото става през трудностите и кризите, които са се разразявали като тайфуни в живота ми, а второто – чрез опитът, натрупан от тях. Той, плюс чекмеджето с дипломи и серификати, ми помагат да осветявам пътя на клиентите си, за да превъзмогнат конфликтите, да изградят по-добри взаимоотношения и да се справят с тревогите.

Според личния ми хороскоп изборът на полето на психологията за мое поприще е изключително подходящ, особено съчетан с работа по темите за партньорството, преживяването на кризи и раздели, страх от обвързване и всякакъв тип междуличностни отношения.

Аз пък усещам мисията си основно в това да разкривам и развивам потенциала на хората да се върнат към радостта от живота. Това обикновено става чрез отработване на вътрешните конфликти, които ги раздират. Те могат да са свързани със затаени болка, обида, гняв, вина или с някаква конкретна ситуация – липса на дете, неразбирателства, проблеми със здравето или работата и т.н. Резултатът е усещане за безизходица и загуба на смисъла.

Убедена съм, че всички ние се раждаме като синьо, чисто небе, с мъдра същност, която понякога се изгубва зад облаците на негативната опитност. Добрата новина е, че чистото небе остава с нас завинаги. За да имаме отново достъп до него, е нужно „само“ да бъдат разчистени облаците. Аз помагам на клиентите си за това „само“. От тях се иска кураж да тръгнат към този катарзис и отговорност към себе си, за да извървят пътя.

Ако ме разпознавате като човека, който може да ви подкрепи по него, ще се радвам да се свържете с мен!

Индивидуалните консултации са с продължителност 60 минути и се провеждат по предварителна уговорка в кабинета ми на ул.„Струмица“ 1, ет.1 или онлайн чрез Skype/Viber.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият Телефон (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Клиентите за мен

  [do_widget id=testimonialsgridwidget-2]