slide

Да ни е радостно в сърцата и да са пълни с благодат! Пожелавам ви да ви застигне благословия за добрите дела, да има разбирателство, мир и хармония в семействата и сред близките ви хора.

happy-baby-kid-big-beautiful-blue-eyes-children-Adorable-hat-Easter-Child-Rabbit-Cute-happy-baby-baby-big-beautiful-blue-eyes-kids-adorable-hats-Easter-baby-bunny-cuteНека се сбъдват мечтите ни за бебета, когато е времето им, така че да можем да дадем най-доброто от себе си, за да отгледаме щастливи и здрави деца.

За всичко, което имаме в живота си, да поблагодарим със смирение и чисти мисли. И за боядисаните яйца, и за козунаците, и за хората, с които ще ги споделим. За здравето, преминатите изпитания, научените уроци, както и за тези, които тепърва ще ни предизвикват да вървим към по-добрите версии на себе си. За всички хора, които са наши учители, за тези, които ни помагат и водят, и за тези, които ние насочваме и подкрепяме. Нека делата ни са в съзвучие с висшата промисъл и тя да ни води по пътя.

БЛАГОДАРЯ!

Author: Елена Димитрова-Ангелова

Елена Димитрова–Ангелова е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, хипнотерапевт от Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия, сертифициран практик по метода Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието. Завършила е обучение по Позитивна Психотерапия и е терапевт в развитие по метода EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) за справяне с травматични преживявания, тревожност, проблеми, свързани със себеоценката и други.