За контакти

 • (+359) 899 84 50 21
 • elena@mechtazabebe.com
 • https://www.mechtazabebe.com
 • гр. София,
  ``Струмица``, 1А, ап.1.
 • Индивидуалните консултации са с продължителност 60 минути и се провеждат по предварителна уговорка.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият Телефон (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Не нужно „Нещо да ти има“, „Да си тотално зациклил“ или „Да живееш с чувството, че вече нищо няма смисъл“, за да се срещнеш с психолог. Да, в такива ситуации той ти е екстремно необходим, но подкрепата му е от полза за всеки отговорен за здравето и личното си добруване човек.
  Индивидуалното психологическо консултиране е форма на партньорска работа между клиент и терапевт, в която уважението, вниманието, емпатичният подход и конфиденциалността са гарантирани за потърсилия помощта.

  Сесията е съобразен с ресурсите на човека и неговите нужди, а подходът, който използвам е еклектичен, комбиниращ методи от коучинга, енергийната психология, хипнозата, Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите, първичната терапия, позитивната психотерапия и работа с тялото.

  Вярвам, че всеки човек има естествени ресурси за справяне и активирането на собствения потенциал за самопомощ, е в основата на решаването на проблемите. Обръщането към себе си, опознаването, изчистването на блокажите, травмите и ограниченията помагат на човек да прекоси мочурището на симптомите, болките и неудовлетворението и да построи здравата основа за живота, който иска.

  За мен психотерапията е общуване сърце в сърце и подхождам към процеса с приемане, автентичност и отговорност.

  Според Хюман Дизайн мисията ми е да търся и намеря рая на земята и да водя другите към това да открият своя рай – т.е. да живеят щастливо, въпреки случващото се. Първото става през трудностите и кризите, които са се разразявали като тайфуни в живота ми, а второто – чрез опитът, натрупан от тях. Той, плюс чекмеджето с дипломи и серификати, ми помагат да осветявам пътя на клиентите си, за да превъзмогнат конфликтите, да изградят по-добри взаимоотношения и да се справят с тревогите.

  Според личния ми хороскоп изборът на полето на психологията за мое поприще е изключително подходящ, особено съчетан с работа по темите за партньорството, преживяването на кризи и раздели, страх от обвързване и всякакъв тип междуличностни отношения.

  Аз пък усещам мисията си основно в това да разкривам и развивам потенциала на хората да се върнат към радостта от живота. Това обикновено става чрез отработване на вътрешните конфликти, които ги раздират. Те могат да са свързани със затаени болка, обида, гняв, вина или с някаква конкретна ситуация – липса на дете, неразбирателства, проблеми със здравето или работата и т.н. Резултатът е усещане за безизходица и загуба на смисъла.

  Убедена съм, че всички ние се раждаме като синьо, чисто небе, с мъдра същност, която понякога се изгубва зад облаците на негативната опитност. Добрата новина е, че чистото небе остава с нас завинаги. За да имаме отново достъп до него, е нужно „само“ да бъдат разчистени облаците. Аз помагам на клиентите си за това „само“. От тях се иска кураж да тръгнат към този катарзис и отговорност към себе си, за да извървят пътя.

  Ако ме разпознавате като човека, който може да ви подкрепи по него, ще се радвам да се свържете с мен!

  Индивидуалните консултации са с продължителност 60 минути и се провеждат по предварителна уговорка в кабинета ми на „Струмица“, 1А, ап.1. или онлайн чрез skype/viber

   Вашето име (задължително)

   Вашият Email (задължително)

   Вашият Телефон (задължително)

   Относно

   Вашето съобщение

   „Женски срещи за подкрепа и медитация“ вече са ОНЛАЙН! Включете се с 25% отстъпка, където и да е намирате!

   ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ са вашето място, ако ви е познато чувството, че:

   – плановете се обръщат с главата надолу и животът ви засмуква като микроб в реклама за препарат
   – ви идва да викате/удряте/плачете с глас и ако малко свалите гарда, сякаш няма да можете да се съберете дни наред
   – напук на всичката литература за позитивно мислене, която сте изчели, прогнозите в главата ви за „утре“ често ви сковават и плашат
   – всички вървят напред, а вие аха да се прекрачите и се оказвате залепени за поредното препятствие?
   – циклите в едни и същи истории и преживявания и въпреки че актьорите се сменят, пиесата в живота ви остава същата
   – балансът е химера и ако нещо е наред, друго се обърква

   Ако отговаряте с „да“ на някои от тези въпроси и това започва да ви писва, дошло е време за ПРОМЯНА. И за да не стане работата като с онази диета, дето все започваме от утре, ви предлагам да действаме организирано и заедно. Как?
   Каня ви на ежеседмични, четвъртъчни ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ

   В съвременния свят обикновено живеем и взимаме решения през ума и главата, пренебрегвайки силата на интуицията си и гласа на тялото си. Това силно ни ограничава и подменя целите и ценностите ни. Тези срещи са покана чрез преживяването да засилим вътрешната връзка със себе си и да заживеем през истинския си потенциал и същинската си мъдрост.

   ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ са подходящи за жени, които:
   – съзнават, че е тяхна отговорност да се погрижат за себе си;
   – минават през трудности, кризи и предизвикателства в живота си, но искат да си върнат лекотата и радостта;
   – учат се да отстояват себе си и границите си, но и да бъдат гъвкави и приемащи;
   – са готови да свалят маските, да излязат от заучените роли и се върнат към себе си и да бъдат автентични и цялостни;
   – поемат отговорността за своето щастие и не искат да се извиняват с обстоятелствата и да чакат да са щастливи, когато постигнат еди-какво-си;
   – вярват, че не е нужно тотално да изпушиш, за да вземеш мерки за психичното си здраве и духовно равновесие.

   Какво правим?

   – Работим за нашето по-добро ДНЕС като отработваме травмите и се помиряваме с ВЧЕРА (миналото), овладяваме страховете, притесненията и недоверието, свързани с УТРЕ (бъдещето).
   – Използваме силата на медитацията, хипнозата, енергийната психология, позитивната психотерапия и разнообразни техники и подходи за работа в група.

   – Овобождаваме блокажите и ще се пълним със светлина и любов.

   – Позволяваме на нашата вродена вътрешна мъдрост да се разгърне и да ни насочва по пътя ни.

   – Споделяме себе си (всяка доколкото и когато прецени) и се лекуваме и подкрепяме в нашата зедност.

   Защо в група?

   Защото подобни формати функционират успешно по света (по-малко и у нас) и са доказали своята ефективност в областта на психологическата превенция и работата с вече съществуващи проблеми.
   Защото заедно имаме повече сили да случваме чудесата си.
   Защото енергията в групата е начин да си помогнем една на друга, без да се ощетяваме взаимно.
   Защото, разпознавайки се в другите, учим за себе си и се променяме.

   КОГА?

   Всеки четвъртък от 19:00-20:30 часа

   КЪДЕ?

   София, бул.“Княгиня Мария Луиза“, №32, ет. 1, Студио АЙЯ

   Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но тези, които се провеждат в рамките на един месец, са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.
   Затова получавате месечна карта за 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена от 60 лв.
   Цена на едно посещение: 19 лв.
   Комбиниран билет за 2 приятелки за едно посещение: 28 лв.

   Работи се при пълна конфиденциалност в малка група, защото държа на индивидуалния подход и внимание.

   Групите са терапевтични, местата са ОГРАНИЧЕНИ и е нужно предварително записване на лично съобщение, имейл на elena@mechtazabebe.com или на тел: 0899 84 50 21.

   ВНИМАНИЕ – Актуалните седмични теми можете да следите в събитието: https://www.facebook.com/events/674269756305198/

   Водещ: Елена Димитрова–Ангелова

   Елена е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието. Използва иновативната психотерапия EMDR – Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите и подходите на Позитивната Психотерапия.
   Сертифицирана е като треньор и консултант по личностно развитие, както и за провеждане на първична терапия за лекуване на детски травми (Primal therapy – Dr. Arthur Janov). Създател е на сайт за подкрепа и помощ на двойки с репродуктивни проблеми https://mechtazabebe.com/, водещ е на тренинги и семинари. Често гостува като специалист в радио и ТВ предавания по теми, свързани с личното развитие и самоусъвършенстването, взаимоотношенията, родителството, партньорството, отглеждането на здрави и щастливи деца, трудното зачеване.

   Абонирайте се за канала на Elena Dimitrova-Angelova, за да следите актуалните видеа:

   Обратна връзка