flowers 4443936 960 720

Здравейте,
Искам да споделя вълнуваща част от своето пътешествие – това към себе си, разбира се! Вярвам дълбоко, че всяка промяна и себетрансформация е красива, още повече когато е споделена! Колкото и да е труден и мъчителен пътя понякога, смятам, че след всяко предизвикателство ние израстваме и ставаме по-мъдри и по-добри. Женските срещи за подкрепа и медитация ми помогнаха точно в такъв момент – да премина с лекота през следващата житейска криза.
Намерих Елена и женските срещи в момент от живота си, в който бях доста объркана! След като родих, светът ми бе така променен, изпълнен с огромна радост и щастие, но и с непозната дотогава тъга. Тъга по моята същност, която в този момент бях изгубила по пътя! Имах всичко, за което бях мечтала, но се чувствах зле. Срещите ми помогнаха и ми помогат всеки път да подреждам пъзела на своето ново АЗ!
Каквато и да е темата, всеки път откривам нещо ново за себе си и си припомням позабравени, дълбоко познати черти от мен! Женските срещи ми носят хармония и баланс. За мен те са прекрасен начин да се свързвам със себе си и с други прекрасни хора, както и да се върна към най-познатото ми състояние чрез медитацията – на мир и покой.
Елена е харизматичен водещ! Не знам как го прави, но зарежда всичко около себе си със сила и лекота всеки път! Елена ме научи да не се страхувам да бъда споделена!
Не се страхувай и ти!
С пожелание за споделеност,
Цветина

Цветина