„Здравей, Елена!
Поздравления за уебсайта и за фейсбук страница (с не малко закъснение) и много успехи, лични и професионални!

Каня се да напиша това писмо много отдавна, още същата вечер след семинара, който посетих, края на февруари или началото на месец март, но по стечение на обстоятелствата, го правя едва сега…
Още тогава исках да пиша, че посещението на семинара „Мечта за бебе“ беше една от малкото ми импулсивни постъпки, но след като видях рекламата, съвсем случайно попадна пред мен, знаех, че ТРЯБВА и че ЩЕ БЪДА на този семинар 🙂 И не съжалих в нито един момент, така го чаках да дойде денят 🙂 Излезнах много спокойна и позитивно настроена, освободена, обнадеждена, заредена. Не знам къде точно се крие успехът му, но ефектът беше поразителен!
Темите, които се разлеждаха, са много актуални и необходими, а срещата с други момичета в такава ситуация – това за мен  се оказа много полезно. Никога не съм осъждала или съжалявала жените с такъв проблем, но когато ми се случи и на мен, когато приех, че не можем да имаме дете без чужда помощ, се почувствах все едно с някакъв недъг, недостойна, незаслужаваща, изтърпяваща някакво наказание. Знам, че не това е причината и това не е правилния подход към себе си, но когато видях и другите- красиви и нормални жени, с различни житейски проблеми, борейки се като мен, това ми въздейства особено възродяващо. Да, остана още много, по което да работя по проблема ми с отношението на околните, всъщност с това как аз виждам и очаквам отношението им, но началото беше добро и бързо. 

Определено има какво да ни кажеш и да ни дадеш и определено знаеш как, за да ни въздействаш. Пожелавам ти много успехи, вяра, вдъхновение!…

Анонимна

„С огромна благодарност към теб, Елена Ангелова! Твоята лекция „Мечта за бебе“ беше чудесна и много ми помогна. Ти си много харизматичен човек и всичко, което каза ми подейства особено положително. Чувствах те много близка, защото пътя който си извървяла, предполага съпричастност. Темите развиваш с такава лекота, но същевременно и задълбочентост. Много добре са обосновани психологически и подплатени с многобройни практически съвети. Стремиш да разгледаш проблема многопластово, на всички нива: от теоретично до чисто всекидневно и това е особено полезно за тези, които са поели пътя към майчинството. Лекцията беше истинско удоволствие за мен. Медитацията определено ми помогна. С нетърпение следя всяка твоя изява“.

Стела