4460573 beautiful flowers wallpapers

Ако трябва да опиша с една дума Женските срещи за подкрепа и медитация, тя е СВЕТЛИНА.

Всеки четвъртък идвам с „пълен чувал“ напрежение и умора от изминалата седмица и си тръгвам с лекота и сила да продължа напред.

За мен Женските срещи внасят светлина в ежедневието и озаряват пътя. Помогнаха ми да се науча да ценя това което имам, да виждам цветовете, да осъзная, че съм капитан на живота си. Вече се опитвам да живея Тук и Сега.

Вярвам, че има още много какво да взема за себе си и с нетърпение очаквам следващите срещи – още по-зареждащи и предизвикателни!

С благодарност,

Деси 

Деси

flower 3140492 960 720

Радвам се да споделя чудото Елена с вас. Нейните ентусиазъм, дух и усмивка са заразителни. Срещнах я в момент когато имах нужда от помощ, но не подозирах, че бягам от себе си, от отговорност и от собственото си щастие. Елена ме научи как да върна лекотата в живота си. А чрез Женските срещи, след които сякаш всичко е възможно, да преобразувам в плодотворни позитиви онези малки и големи съмнения, които пречат на всяка от нас да живее потенциала си. 

Поздрави, Златина

Златина

flowers 4443936 960 720

Здравейте,
Искам да споделя вълнуваща част от своето пътешествие – това към себе си, разбира се! Вярвам дълбоко, че всяка промяна и себетрансформация е красива, още повече когато е споделена! Колкото и да е труден и мъчителен пътя понякога, смятам, че след всяко предизвикателство ние израстваме и ставаме по-мъдри и по-добри. Женските срещи за подкрепа и медитация ми помогнаха точно в такъв момент – да премина с лекота през следващата житейска криза.
Намерих Елена и женските срещи в момент от живота си, в който бях доста объркана! След като родих, светът ми бе така променен, изпълнен с огромна радост и щастие, но и с непозната дотогава тъга. Тъга по моята същност, която в този момент бях изгубила по пътя! Имах всичко, за което бях мечтала, но се чувствах зле. Срещите ми помогнаха и ми помогат всеки път да подреждам пъзела на своето ново АЗ!
Каквато и да е темата, всеки път откривам нещо ново за себе си и си припомням позабравени, дълбоко познати черти от мен! Женските срещи ми носят хармония и баланс. За мен те са прекрасен начин да се свързвам със себе си и с други прекрасни хора, както и да се върна към най-познатото ми състояние чрез медитацията – на мир и покой.
Елена е харизматичен водещ! Не знам как го прави, но зарежда всичко около себе си със сила и лекота всеки път! Елена ме научи да не се страхувам да бъда споделена!
Не се страхувай и ти!
С пожелание за споделеност,
Цветина

Цветина

flowers 4465794 960 720

Скъпа Елена,

Има смисъли и необходимост от всичко, с което се занимаваш, дано и ти виждаш това!

Ние всички, които те познаваме и сме били на практиките ти, поне аз със сигурност, съм ти безкрайно благодарна и мога да кажа, че си ми помогнала много за това да намеря баланс вътре в себе си и да открия отговорите на въпроси, които са ме измъчвали, както и да видя ситуацията си от друг ъгъл! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

Ще продължим да се виждаме и тази година и се надявам да сме си взаимно полезни … Сигурно няма да е съвсем равномерно разпределението на енергиите /ти даваш повече!/, но пък със сигурност ще се компенсира от някъде другаде … Никога нищо не остава в неравновесие, ти знаеш по-добре от мен!

Пожелавам ти успех и много вътрешен заряд и енергия да продължаваш да изпълняваш мисията си и да помагаш на нас, жените /а и не само!/, да намираме себе си и да изпълняваме всяка своята си мисия! Това е благородно дело! Благодаря ти!

Добринка

Добринка

beautiful beautiful flowers bloom 695688

Здравейте момичета от Женските срещи! Сега, правейки си равносметка за личната година си мисля за вас и ми се прииска да ви благодаря: 
Да, благодаря ви от сърце, за това, че сте моят кръг на доверието и подкрепата, за това, че сте мое огледало и за всички хубави случваня и вълшебства, които предизвикахме. За това, че когато се съберем там, всички събличаме социалните роли и маските и сме просто себе си, онази нежна, животворяща женска енергия, силата на гените ни дошла през бабите ни, течаща през всички жени и продължаваща към идните поколения!

Благодаря и за свързването на кой с каквото му трябва от този изобилен и леко пренебрегван в забързаното ни ежедневие източник на безусловна любов и мъдрост, този който ние изначално носим, като жени, като баби и майки, като приятелки и сестри, като свещения източник на живот! И ще ме извините но трябва да си призная, че може би не знам на всички ви имената, годините, къде и какво работите, но за това, което правим никога не ни е било нужно да се отъждествяваме с всичко това! Ние сме просто: радост, сила и любов с най – чистия, красив и безусловен потенцял, който съществува! Благодаря, че ми позволявате да се огледам във вас и да се поклоня на красотата на цялата Вселена която носим в себе си!! Чакам с нетърпение пак да се съберем и да се видим, изпращам ви Любов и Светлина!!

Сузана

Сузана

images 1

Здравей, Ели, снощи с твоята подкрепа се случи още едно чудо на прозрение. Чувствам се странно, забравила съм усещането, че всичко предстои, че е възможно….. нещо, виждано в чистата фантазия…

Габи З.

Габи З.