Home

Казвам се Елена

и ви благодаря за срещата ни на mechtazabebe.com.

Създадох този сайт с убедеността, че мога да дам подкрепа на всички вас, които мечтаете в един светъл ден да гушнете своето бебе – малкото зрънце живот, което ще ви даде усещането, че съдържа и осмисля целия свят.

ЗА МЕН

04/12/2020

КОИ СА ПЪРВИТЕ ИНДИКАЦИИ ЗА РАМИНАВАНЕ МЕЖДУ ПАРТНЬОРИТЕ е темата, която обсъждаме с Инспектор N-joy.

Всеки четвъртък от 19 ч., дамите са поканени на ОНЛАЙН Женски срещи за подкрепа и медитация, Предстоящите теми са тук: https://bit.ly/34ePqMU ... See more

03/12/2020

- Животът е труден!
- От кога знаеш това?
- Е, ти не го ли знаеш?! Животът все намира начин да те прецака!
- А кога

С преразказването на част от разговора си с 24- годишно момиче леко маркирам един от най-разпространените начини да се „сдобием“ с убеждения за живота – попиваме ги несъзнателно от средата и ги възприемаме като безспорни факти, нещо като абсолютни истини за живота.

Част от убежденията ни идват от колективната памет и са резултат историческите, културни, социални, психологически и т.н. преживявания на предците ни. Други си създаваме сами на база личен опит.

Въпросът е, през всичко, което знаем за силата на думите и за това как убежденията управляват живота ни, искаме ли да продължим да живеем със същите програми? Или правим различен избор и се насочваме КЪМ ЖИВОТ С ЛЕКОТА?

Освен че ви предлагам да си направите експеримента, който ви описах в началото, с някое от вашите убеждения, ви каня, мили дами, на надграждаща среща довечера, в 19 ч. онлайн. Ето и линк с програмата и възможност за регистрация за темата КЪМ ЖИВОТ С ЛЕКОТА: https://bit.ly/36kWI3Z

Ново! Вече можете да направите и ПОДАРЪК ЗА СПЕЦИАЛНА ЖЕНА. Как? Вижте тук: https://bit.ly/2VbpcGJ ... See more

02/12/2020

“Познаваш ли своя център? Ако не го познаваш, непрекъснато ще се страхуваш. Затова себесъзнанието е винаги ... See more