За нас

Казвам се Елена и ви благодаря за срещата ни на mechtazabebe.com. Създадох този сайт заради очите на всички онези жени в претъпканите чакални пред кабинетите за хора с репродуктивни проблеми и заради страха, разочарованието, безпокойството и гнева, които често виждам в тях. Заради всички онези мъже, които стоически понасят безкрайните часове чакане пред вратите на лекарите, приютяват сълзите на любимите си и преглъщат своите.

Накратко – правя нещата, които ми се иска да имаше кой да направи за мен преди години. Много съм щастлива от бебешките снимки, които пълнят телефона ми и от резултатите, постигнати от тези, които ми гласуват доверието да работим заедно.

Моите клиенти са мъже, жени (и двойки) на различен етап от жизнения си път и с различни казуси пред себе си. Някои от тях биха могли да са ми деца, други са на възрастта на родителите ми. Общото между тях е, че независимо от предизвикателствата и симптомите, които имат в живота си, поемат отговорност към физическото, психическото  и емоционалното си добруване.

Приемам пътя към здравето, добрите взаимоотношения (или към бебето), не като битка, а като израстване. Смятам, че целта на всяко значимо предизвикателство в живота ни е да ни направи по-добра версия на себе си, да ни помогне да интегрираме личността си – цялостна и пълноценна, отвъд раните, травмите, загубите и всички тези неща, които ни блокират и мачкат.

Просто за едни лекуването на душата минава през паник атаки, тревожности, психични или телесни симптоми, за други – през това да трябва да отстояват най-естественото си биологично право – да станат родители.

Дали ще приемаме всичко това като наказания или като уроци, до голяма степен определя как ще се чувстваме по пътя и каква част от сърцето си ще запазим отворена и пълна с любов.

Вярвам и знам, че чудеса се случват всеки ден и ще се радвам да бъда с вас, докато вървите към своите! Благодаря ви, че съм част от живота ви!

Професионалната ми биография, както и повече за методите, които ползвам в работата си – Хипнотерапия, Усъвършенствана Енергийна психология. (EDxTM), EMDR, Първична терапия, Позитивна Психотерапия и др., можете да прочетете тук.

Ако имате нужда от подкрепа по пътя към бебето, практическият видео курс МЕЧТА ЗА БЕБЕ, е създаден за вас! Той е базиран на богатия ми психотерапевтичен опит с жени, борещи репродуктивни казуси.  Веднъж закупен, достъпът до курса остава и можете да правите упражненията и медитациите многократно.