Ендометриоза-Тяло-Женственост

Ендометриозата обикновено се свързва с болка, страх, стрес, тежест от вземането на решения и много, много въпросителни: Какъв ще е животът ми оттук нататък? Все така ли ще боли? Ще стана ли майка? Как да се лекувам?

Страдащите от ендометриоза често забелязват, че напрежението, стресът, животът на бързи обороти, влияят негативно на нивото на болка и кистите, които са чест спътник на заболяването.

Колкото по-силен телесен дискомфорт изпитваме, толкова по-животоспасяващо ни става да се „оттеглим“ от тялото, да го натъпчем с болкоуспокояващи, да спрем да го чувстваме.

Има ли път назад? Възможно ли е да възстановим връзката с тялото си (и със себе си)? Можем ли да поканим нашата женственост обратно и това да доведе до облекчаване на състоянието?

Тези въпроси разглеждаме в уебината: ЕНДОМЕРТИОЗА-ТЯЛО-ЖЕНСТВЕНОСТ

  • Очертаваме холистичен поглед към ендометриозата
  • Изследваме реакцията си към нея и посланията, които ни носят симптомите
  • Търсим скритите мотиви/убеждения, които не ни позволяват да се излекуваме
  • Заземяваме процеса с упражнения от енергийната психология, които ще помагат занапред да облекчавате състоянията
  • Свързваме се със себе си и телата си с медитативни практики и визуализации

Намерете време и изгледайте записа от уебинара, отделяйки нужното ви време за практиките, защото грижата за себе си е знак за любов и подкрепа към собствената ни личност. Когато се научим да си я даваме, всичко останало става възможно.

Ако имате нужда от подкрепа по пътя към бебето, практическият видео курс МЕЧТА ЗА БЕБЕ, е създаден за вас! Той е базиран на богатия ми психотерапевтичен опит с жени, борещи репродуктивни казуси.  Веднъж закупен, достъпът до курса остава и можете да правите упражненията и медитациите многократно.