Мили дами, заслужавате ли да имате повече време за себе си?

А ваше си пространство, в което да усетите нуждите на тялото и душата си и да ги зачетете? А усещането за принадлежност към жени, с които сте от една порода, независимо от възрастови, социални и географски различия?

Създадох такова пространство преди повече от 5 години. Нарекох го ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ и до този момент съм имала честта да се срещам с прекрасни дами в София, всеки четвъртък от 19 до 20.30 часа. Добрата новина е, че ЖЕНСКИ СРЕЩИ вече са достъпни за ВСИЧКИ осъзнато жени, където и да се намират по света, защото са ОНЛАЙН.

Какво правим в групата?

Всяка наша среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.
Има лекционна част по темата, в която аз представям нейните аспекти на база моите знания и опит на психолог, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.
Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания.
Интегрираме или задълбочаваме процеса чрез водена от мен медитация, в която можете да се потопите и без да имате специални умения и опит.

Как помага участието в Женските срещи?

Накратко – да сме здрави, осъзнати и да можем да реализираме потенциала си на жени във всички житейски роли.
В съвременния свят обикновено живеем и взимаме решения през ума и главата, пренебрегвайки силата на интуицията си и гласа на тялото си. Това силно ни ограничава и подменя целите и ценностите ни. Тези срещи са покана чрез преживяването да засилим вътрешната връзка със себе си и да заживеем през истинския си потенциал и същинската си мъдрост.

Защо в група?

Огледалните неврони са основен механизъм за научаване при нас хората. Преживяванията в група предлагат уникалния шанс да се докоснем до опита на някой друг, да се свържем, да го съпреживеем и да генерираме научаване за себе си чрез това.
Често точно преживяването на другия ни дава достъп до неща, които отдавна сме оттласнали и потиснали дълбоко в себе си. Те „копаят“ и ни разболяват отвътре, а за да ги излекуваме и освободим, ни е нужно да ги видим.

И още нещо много важно: Получаваме допълнителна енергия за намеренията си от груповата сила. Знаете ли, че ако 10 човека мислят едно и също, силата на тяхната мисловна енергия се умножава на квадрат и поражда такова количество енергия, каквото биха създали 100 човека поотделно? Тази удивителна реакция е най-ефективна, когато хората са в хармония и фокусирани върху една и съща тема, което всъщност се получава по време на нашите срещи.

За кого са подходящи Женските срещи?

Женски срещи за подкрепа и медитация са подходящи за жени, които:
– съзнават, че е тяхна отговорност да се погрижат за себе си;
– минават през трудности, кризи и предизвикателства в живота си, но искат да си върнат лекотата и радостта;
– учат се да отстояват себе си и границите си, но и да бъдат гъвкави и приемащи;
– са готови да свалят маските, да излязат от заучените роли и се върнат към себе си и да бъдат автентични и цялостни;
– поемат отговорността за своето щастие и не искат да се извиняват с обстоятелствата и да чакат да са щастливи, когато постигнат еди-какво-си;
– вярват, че не е нужно тотално да изпушиш, за да вземеш мерки за психичното си здраве и духовно равновесие.

Какви са условията?

Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но последователните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.

Имате 2 възможности за закупуване на участие в Женски срещи:

  • Еднократно посещение на цена 25 лв.
  • 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена от 80 лв. вместо 100 лв, (20 лв. единична цена)

Кога?

Всеки четвъртък от 19:00-20:30 часа.

Къде?

Пред вашите компютри или мобилни устройства.
След като се регистрирате за участие, получавате линк за съответния ден и час.
Няколко минути преди началото в 19 часа чрез линка влизате във виртуална стая, създадена от домакина Елена Димитрова–Ангелова. Имате възможност да участвате равноправно с другите членове на групата с помощта на микрофона и камерата на вашето устройство.

Влизайки в групата се задължавате да запазите пълна конфиденциалност относно споделянията на другите в нея.

Групите са терапевтични, местата са ОГРАНИЧЕНИ и е нужно ПРЕДВАРИТЕЛНО да си закупите достъп. След края на групата, получавате запис.

Каня ви заедно де работим за нашето по-добро ДНЕС като отработваме травмите и се помиряваме с ВЧЕРА (миналото), овладяваме страховете, притесненията и недоверието, свързани с УТРЕ (бъдещето). Вярвам, че най-доброто предстои!

До среща!

Елена

Водещ: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА

Елена е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието.  Повече можете да прочетете тук.

Предстоящи Женски срещи

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политиката на поверителност.

Вече имате профил?

Категории