Радвайте се!

Радвайте се!

И още от Учителя: “Не трябва да мислим за бъдещето, а да използваме всички блага, които ни дава днешния ден, за добро. Той ни носи всички бъдещи блага. Законът е такъв, че Бог, който е дал условия за този ден, ще ги даде и за другите. Няма защо да мислим какво ще стане с нас в бъдеще, а трябва да бъдем спокойни.”

Мъдростта да се довериш на Бог/Вселената/Висшето благо/Живота, навикът да бъдеш благодарен и умението да живееш с лекота – пак стигаме до тях!

Само когато оценим нещата, които имаме в живота си и сме истински благодарни за тях, се отваря енергия да привлечем тези, които искаме. Няма значение дали мечтаем за бебе, партньор, нова работа или пътешествие – принципът е един и същ. Казвам го от опит и с увереността, че „рецептата“ се получава всеки път, стига да я следваш наистина, а не да се самозаблуждаваш, че го правиш.

Пожелавам на вас и на себе си радост!

Ако ви харесва да четете по подобни теми, сте добре дошли на фейсбук страницата на сайта!

Коментари

коментари

Повече за автора

Елена Димитрова-Ангелова

Аз съм Елена - магистър-психолог и жена, която иска да вижда около себе си хора, постигнали мечтите си. Използвам Хипноза, Усъвършенствана енергийна психология и психотерапевтични техники, за да оказвам подкрепа в индивидуалните си консултации. Създадох този блог, за да споделя себе си и да помогна на семействата, които искат рожба да извървят пътя си.