Мисия ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ – запис от уебинар

Мисия ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ – запис от уебинар

За тези от вас, които искат да създадат подходящи условия бебето им да бъде заченато и износено по най-добрия и подкрепящ начин, направих Великденски подарък. Ако сте пропуснали да гледате уебинара “Мисия забременяване”, можете да наваксате:)

Какво ще научите?

– Какви са начините да пречистим организма си от натрупаните шлаки и токсини и да подпомогнем работата на репродуктивната си система;
– Какви са подходящите за консумация храни и кои са нещата, които е добре да избягваме;
– Как да настроим душата си на вълна бебе;
– Как да „пуснем” мечтата за бебе така, че да й позволим да се случи;
–  Можете да се потопите се във въздействаща и силна на МЕДИТАЦИЯ, чрез която да повикате душите на бебетата си!

Убедена съм, че КОГАТО БЕБЕТО СЕ БАВИ, независимо дали има физиологически причини за това или не, винаги са налице психологически.

Каня ви да поработим заедно върху тях като се срещнем на живо на тренинга “Мечта за бебе” . Имам да споделя и още много неща, които ще подкрепят вас и връзката ви по пътя към бебето. Разгледайте програмата и ако сърцето ви откликне на нея по някакъв начин, не се колебайте да се свържете с мен, Ще работим в малка група при пълна конфиденциалност. Проследете линка: http://bit.ly/2cPvNOD

В случай, че когато попаднете на този запис, датата на семинара “Мечта за бебе” вече е отминала, можете да изпратите запитване за следващи дати и проекти чрез контактната форма на сайта: кликнете тук.

Благодаря ви и желая на всички вас скоро да гушкате бебетата си!

Коментари

коментари

Повече за автора

Елена Димитрова-Ангелова

Аз съм Елена - магистър-психолог и жена, която иска да вижда около себе си хора, постигнали мечтите си. Използвам Хипноза, Усъвършенствана енергийна психология и психотерапевтични техники, за да оказвам подкрепа в индивидуалните си консултации. Създадох този блог, за да споделя себе си и да помогна на семействата, които искат рожба да извървят пътя си.