Женени с деца

Женени с деца

Да си пълноценна личност и да не изневеряваш на себе си, а едновременно с това да имаш и дълга, хармонична връзка (особено моногамна), си е майсторлък. Да се подкрепяме с партньора като най-добри приятели, а сексът ни да е горещ и завладяващ, си е висш пилотаж. Като към това прибавим и децата, които идват без инструкции за употреба и обръщат живота ни с хастара нагоре, си е направо логично, че повече от половината бракове (съжителства) в наши дни завършват с развод (раздяла).

Как да попаднем в графата на щастливите семейства или пък, ако вече сме там, да направим връзката си още по-богата и удовлетворяваща?

Във видеото (на 1:25:25) можете да видите откритията по темата на три дами  с дълъг стаж на съпруги (Сиана Тончева, Мариана Илиева и моя милост – Елена Димитрова-Ангелова (в началото). Ще откриете и лесни техники как да увеличите доверието, любовта и разбирателството във вашия дом, като едновременно с това открито заявявате себе си и нуждите си. Важно е да се постараем в тази насока, защото нашият партньорски модел става модел и на децата ни!

“Женени с деца” не е диагноза, а благословия!

Важно!!! Работата в и за двойката е задължителна част от пътя към личното щастие. Каня ви на авторския си тренинг  Щастливото НИЕ 

Какво ще получите на тренинга?

  1. Акцент върху разликата между взаимозависимост и взаимоотдаденост във връзките.
  2. Възможност за осъзнавания за това какво причинява пукнатините във вашата връзка и стъпки за тяхното отработване.
  3. Разбиране за атрибуцията и ролята й за конфликтите и недоразуменията във връзката.
  4. Шанс да погледнете с нови очи към партньора си и да си дадете сметка дали ползвате един и същи език на любовта. Малки, но съзнателни корекции могат да доведат значителни промени в качеството на общуване.
  5. Техники за освобождаване на гнева и неудовлетворението – така им пречим да се превърнат в резервоари със скрита агресия и омраза и да ни направят свои заложници.
  6. Инструменти за създаване на енергия на любов и близост във връзката – как да едновременно да изразявам себе си и да бъда с теб без компромиси?
  7. Рецепта как да „превключваме” на една вълна, когато сме заедно и да уравновесяваме енергиите си.

БОНУС: Алгоритъм от енергийната психология за преодоляване на натрапчиви представи и стари убеждения, свързани с вашите взаимоотношения и връзки 

За повече информация, проследете линка ТУК.

Ако считате информацията за полезна, ще се радвам да дадете своя лайк на Facebook страницата на сайта! Благодаря ви за подкрепата!

Коментари

коментари

Повече за автора

Елена Димитрова-Ангелова

Аз съм Елена - магистър-психолог и жена, която иска да вижда около себе си хора, постигнали мечтите си. Използвам Хипноза, Усъвършенствана енергийна психология и психотерапевтични техники, за да оказвам подкрепа в индивидуалните си консултации. Създадох този блог, за да споделя себе си и да помогна на семействата, които искат рожба да извървят пътя си.